Mello Stjärnan Mendez i samarbete med ABS Wheels

ABS Wheels Mendéz
Under det tidiga 2000-talet var Méndez, som egentligen heter Leopoldo Jorge Méndez Alcayaga, en av Sveriges största artister. 2002 kom han tvåa i Melodifestivalen med bidraget “Adrenaline”.

Nu – 15 år senare – gjorde Méndez comeback i Melodifestivalen med låten Everyday.

ABS Wheels inlett ett samarbete med Méndez, tidigare känd som Dj Mendez. Samarbetet innebär att han blir frontfigur för ABS Wheels exklusivare fälgsortiment. Mendez kommer att åka omkring med Flow Fordge fälgar och representera framtidens gjutna aluminiumfälgar. Dessa fälgar väger upp till 50% mindre än en vanlig fälg och är samtidigt robustare.

-Det här är fantastiskt, vi är otroligt glada över att få samarbeta med en Artist som Méndez. Han har en cool och inspirerande energi säger ABS Wheels VD, Andie Lahdo.

Méndez som själv gillar bilar har valt fälgen ABSF22. En konkav och djup fälg med häftiga racing ekrar. Samarbetet trädde i kraft 2018-02-25 och kommer att pågå fram tills det är dags att byta till sommardäck.

-Det här blir lärorikt och en ny typ av marknadsföring för oss. Det är första gången vi samarbetar med en så här stor kändis. Han är ju både känd i Sverige och Sydamerika berättar ABS Wheels Marknadschef, Jorge Castro

About Däckavisen 1160 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!