Mekonomen Fleet växer kraftigt

Bild: Mekonomen

Mekonomen Fleet visar imponerande tillväxt under första kvartalet 2023 med över 2 000 nya fordon och en ökning med 19 procent.

Första kvartalet 2023 visar stark tillväxt för Mekonomen Fleet, med över 2 000 nya fordon anslutna under perioden, en ökning med 19 procent jämfört med samma period förra året. Dessa imponerande siffror understryker efterfrågan från företagskunder på paketerade tjänster som förenklar deras vardag.

Under första kvartalet hanterades totalt cirka 10 500 fordon i Mekonomen Fleet, vilket representerar en uppgång med 19 procent jämfört med samma period 2022. Den ökade bilparken ger möjlighet att utveckla och utvidga erbjudandet till kunderna.

Christer Blohm, Fleetchef på Mekonomen, kommenterade framgången: “Att erbjuda företagskunderna enkla och smidiga lösningar där administration och fakturahantering minimeras samtidigt som kostnadskontrollen ökar är uppenbarligen ett vinnande koncept. Vi tittar ständigt på hur vi kan förenkla och förbättra erbjudandet ytterligare mot våra kunder.”

Mekonomen Fleet erbjuder en helhetslösning för företagets bilpark, oavsett storlek. Allt från service och reparation till däck och däckhotell erbjuds. Företaget erbjuder alltid lånebil till föraren och vägassistans ingår när man servar bilen hos Mekonomen.

Blohm tillade: “Att kunden har en samlad kontaktpunkt är nog också en av nycklarna till framgången, att alltid kunna ringa samma nummer oavsett om företagets bil ska in på service i Kiruna eller Malmö.”

Mekonomen Fleet visar att även i en värld som snabbt anammar nya transportmetoder, fortsätter bilflottor att vara en viktig del av företagets logistik och infrastruktur, och en sektor som fortfarande har stor potential för tillväxt och innovation.

About Däckavisen 1286 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!