Maxxis nya VICTRA SPORT EV vann SEMA-pris

pris för elbilsdäck
Bild: Maxxis

Maxxis nya däck för elfordon, VICTRA SPORT EV, har vunnit SEMAs pris för bästa nya produkt i kategorin däck och relaterade produkter. Priset tillkännagavs vid den internationella mässan i Las Vegas.

Kategorien Däck och relaterade produkter är en av 18 i SEMA:s årliga tävling som utser de mest innovativa och banbrytande produkterna för fordonseftermarknaden. Vinnaren valdes ut baserat på en mängd olika faktorer som inkluderade överlägsen innovation, teknisk prestation, kvalitet och utförande , konsumenttilltal och säljbarhet med mera. SEMA valde årets vinnare bland över 2 000 bidrag i alla kategorier.

Victra Sport EV-däck

Speciellt designad för elbilar och tillgänglig för köp inom en snar framtid , VICTRA SPORT EV är ett sommardäck med ultrahög prestanda. Ingenjörsteamet fokuserar på att förbättra bränsleekonomin och en längre slitbanelivslängd genom en ny generation EV-blandning med lågt rullmotstånd. VICTRA SPORT EV erbjuder också tystare och bekvämare körning med hjälp av vår nya Maxxis Silent-teknik.

– Vi är glada över att få det här priset och vi vill tacka SEMA för denna ära. Vi är också stolta över att kunna erbjuda VICTRA SPORT EV, säger Chris Jenkins, Automotive Programs & Marketing Manager på Maxxis.

– Den här produkten är bra för elbilsförare, som kommer att få en bättre körupplevelser och längre livslängd. Hållbarhet är också en prioritet för Maxxis, så vi är mycket glada över att denna produkt är lika bra för vår miljö som för konsumenter. Vi vill tacka ingenjörerna som designade och testade VICTRA SPORT EV för deras skicklighet och hårda arbete med att skapa detta enastående nya däck.

About Däckavisen 1176 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!