MAN ansluter sig till SFVF

MAN Truck

Lastbilsimportören MAN Truck & Bus Sverige AB ansluter sig till Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF). Därmed blir nordens största branschförening ännu större även bland tunga fordon.

– Vi ser positivt på SFVF:s arbete, särskilt i dialogen med myndigheter, departement och verk. Detta bidrar till att även vi som generalagent tillsammans med servicepartners får vår bransch hörd. Initiativet att ansluta oss till SFVF kommer att underlätta arbetet med branschfrågor mellan oss som generalagent och våra servicepartners, vilket gynnar alla parter”, säger Christer Pettersson Servicemarknadschef för MAN Sverige.
– Återigen har SFVF visat att en aktiv förening behövs. När en generalagent vill utveckla sig, öppna egna verkstäder och ansluter sig till SFVF sänder det en mycket tydlig signal. Det är ett kvitto på det vi gör är bra, fortsätter Bo Ericsson.
– Sveriges Fordonsverkstäders Förening har på många sätt visat att samarbetet kommer att öka tryggheten för såväl servicepartners som kunder. Dessutom kommer vi kunna dra nytta av SFVF:s tjänster inom bland annat kompetensutveckling, vilket ligger helt i linje med MAN:s fokus på kvalitet, avslutar Christer Pettersson Servicemarknadschef för MAN Sverige.

About Däckavisen 1165 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!