Linglong buss- och lastbilsdäck godkända för MAN

bussdäck

2020 har börjat bra för Linglong Tire. I början av januari genomfördes en revision av fabriken i Thailand av ett team från MAN Truck & Bus. 

Fabriken som tillverkar buss- och lastbilsdäck passerade framgångsrikt MAN:s leverantörsrevision och är nu upptagna i leverantörssystemet, vilket visar att Linglong nu är kvalificerade för att leverera OE-utrustning till MAN:s lastbilar och bussar.

MAN med huvudkontor i München är en av Europas ledande tillverkar av kommersiella fordon och transportlösningar. Företagets portfölj inkluderar skåpbilar, lastbilar, bussar, diesel- och gasmotorer tillsammans med person- och godstransporttjänster.

Resultatet av revisionen visar att Linglong uppfyller de upphandlingsstandarder och tekniska krav gällande förmågor inom teknik, tillverkning, ledning som MAN ställer för OE-leverantörer.

Linglong har under flera år haft en snabb utveckling inom teknik, kvalitet och service. Linglong strävar efter att ta ytterligare steg i internationaliseringen av sitt varumärke och satsar på att tillhandahålla fler OE-tjänster för erkända bilproducenter.

About Däckavisen 1167 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!