Lars Bergmark ansluter till Bridgestone Swedens team

Peter Hammarström och Lars Bergmark. Foto: Bridgestone

Lars Bergmark är ny i Bridgestone och Centraleuropeiska regionen från och med den 1 juni 2021. Han ansluter sig till Bridgestones svenska team inledningsvis som Försäljningschef Bilhandel.

Den 1 oktober 2021 kommer Lars efterträda Peter Hammarström som landschef, som på egen begäran övergår till rollen som senior rådgivare. Lars Bergmark har många års erfarenhet från olika ledande befattningar inom däckindustrin och stor kunskap om den svenska däckmarknaden.

I sin roll kommer han att rapportera till Christian Mühlhäuser, VD för Bridgestone Centraleuropa.

– Vi är glada att Lars Bergmark, med stor erfarenhet av den svenska däckmarknaden, ansluter vårt team. Vi är också glada att Peter Hammarström fortsätter stödja vårt företag med sin breda expertis. Under de senaste åren har vi tagit en strategisk riktning med fokus på att utveckla och sälja premiumdäck, utveckla våra banbrytande mobila lösningar och skapa nya möjligheter genom datadriven insikt och analys. Vårt team är nyckelfaktorn för att fortsätta att framgångsrikt driva vår strategi och utveckling i regionen, säger Christian Mühlhäuser. .

About Joakim Held 974 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!