Kumho Däck förlänger med Tottenham Hotspur

däck sponsor
  • Kumho Däck har tecknat ett treårigt förlängningsavtal med Tottenham Hotspur Football Club
  • Avtalet tecknades på Tottenham Hotspurs Training Center i en ceremoni med fyra seniorspelare och representanter från Kumho.

Kumho Däck medelar att det har förnyat sitt partnerskap med Tottenham Hotspur som officiella däckpartner i ytterligare tre år från början av säsongen 18/19. Det nya avtalet grundare sig i ett framgångsrikt partnerskap mellan klubben och Kumho som sträcker sig tillbaka till 2016.

Det nya avtalet undertecknades på Tottenham Hotspurs Training Center i närvaro av verkställande direktören Donna-Maria Cullen och spelarna Heung-min Son, Victor Wanyama, Fernando Llorente och Kieran Trippier. För att ytterligare stödja målet att stärka sitt varumärke i Storbritannien och andra viktiga globala marknader, kommer Kumho behålla en stark närvaro vid klubbens hemmamatcher och i sina digitala kanaler. Kumho kommer också att fortsätta i sin roll som presenterande partner för klubbens väletablerade maskotprogram under matchdagar, som en del av ett omfattande utbud av marknadsföringen.

Daniel Levy, ordförande i Tottenham Hotspur, sa: “Att utvidga vårt partnerskap med Kumho Tire förstärker framgången i det förhållande vi har haft de senaste två åren. Det är spännande att fortsätta detta samarbete som gör att vi kan stödja tillväxten av Kumho-verksamheten och varumärket genom våra växande digitala kanaler, både här i Storbritannien och på viktiga internationella marknader. “

Kyungtai Ju, VD för Kumho Tire Europe GmbH, tillade: “Vi är stolta över att utvidga vår sponsring med en så prestigefylld Club som Tottenham Hotspur – det här partnerskapet har redan varit mycket framgångsrikt och vi ser väldigt mycket fram emot att fortsätta jobba med att engagera oss, våra kunder och klubbens fans runt om i världen. “

Catalina Kim, VD för Catalina och Partners Corporate Advisory Ltd. som har ansvarat för den här affären från början å Kumhos vägnar, kommenterade vidare: “Det är kul att se båda parter fortsätta detta framgångsrika förhållande.

Vi ser fram emot många fler välmående år för Tottenham Hotspur och Kumho Däck. “

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!