Kärleksfälgar till alla hjärtans dag

Foto: ABS Wheels

Den 14 februari närmar sig och det är dags för årets mest kärleksfulla dag. Det är sedan länge fastslaget att det gör oss mer lyckliga att spendera pengar på andra än på oss själva och detta särskilt om mottagaren är någon som är oss när och kär.

Endast 10 bilägare kan köpa denna exklusiva serie som görs i 40 exemplar. I kärlekspaketet som man valt kalla ABS Love ingår schweizisk choklad, franskt vin och en åktur för två i en exklusiv Hummer limousine.

– Vi har lagt till produkten som en special-edition till e-handeln. Fälgarna kostar upp till 5 gånger mer än motsvarande fälgar men för oss motorentusiaster så är det här ett måste, av de 40 enheterna är 8 redan bokade avslöjar Andie Lahdo, ABS Wheels VD

Fälgarna är tillverkade i det robusta aluminiumet T6061. Samtliga modeller finns i bredderna 8.5 samt 9.5 i både 19 och 20 tum. Fälgarna är JWL samt TUV godkända och finns i ET 35–50

Kostnaden för paketet landar på 39,000 kr, under alla hjärtans dag får man 50%. Ord pris 78,000kr

Profilbild
About Joakim Held 840 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!