Juventus och Linglong förlänger till 2022

Foto: Linglong

Det har varit en otrolig resa som delats mellan Juventus och Linglong Tire, sedan partnerskapsavtalet undertecknade den 1 februari 2018. En resa och erfarenheter tillsammans, som har gett Juventus två Serie A-titlar, en Coppa Italia och en italiensk Super Cup. Både Juventus och Linglong är stolta över att tillkännage förlängningen, vilket kommer att se att Linglong Tire fortsätter att vara Bianconeris officiella globala däckpartner fram till 2022. Förlängningen kommer också att förstärka Juventus närvaro i Asien, tillsammans med andra sponsorer.

-Vi är glada att fortsätta detta framgångsrika samarbete med Linglong Tire, säger Giorgio Ricci, Juventus Chief Revenue Officer. Detta har visat sig vara ett ömsesidigt fördelaktigt partnerskap som har gjort det möjligt för båda varumärken att fortsätta växa globalt tack vare en serie fantastiska aktiviteter. Vi ser fram emot att utöka vårt samarbete för att skapa ännu bättre upplevelser för våra fans. ”

-Under de senaste 5 åren har Juventus och Linglong arbetat tillsammamns och etablerat en bra relation och en djup vänskap, säger Linglongs ordförande Wang Feng. Med hjälp av klubbens stora och lojala supporterbas, har Linglong förbättrat sin varumärkeskännedom och ökat försäljningen när fler konsumenter valt Linglong. Förlängningen av samarbetet är ett resultat av enighet i att sträva efter höga värderingar från båda sidor. Därför kommer vi nu att fortsätta vårt arbete med Juventus fram till 2022.

About Däckavisen 1169 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!