Hedbergs Ringservice nu en del av Däckpartner

Andreas Fagermar ansvarig däckverkstaden Hedbergs Ringservice. Foto: Hedbergs Ringservice

Hedbergs Ringservice ingår i samma koncern som det anrika Hedbergs bil. Vi har pratat med Johan Paananen, servicemarknadschef för Hedbergs bil, om samarbetet med Däckpartner.

Johan berättar att det har varit svårt för många små verkstäder att gå runt med god lönsamhet och att de länge försökt att etablera sig stadigare på marknaden. Tillslut kom de till den punkten att de till och med funderade på att sälja verksamheten eller avveckla den. Men istället valde man att satsa.

Hedbergs Ringservice ska hjälpa till att stötta Hedbergs Bil i omställningen som kommer i och med förändringen av vagnparken. För att förbättra servicen byggde de en ny däckverkstad bredvid huvudanläggningen.

– Branschen håller på att förändras i samband med att elbilar blir mer och mer populära, men däck är fortfarande relevant oavsett vilken bil man kör, säger Johan.

Han fortsätter att berätta att de funderade på om de skulle stå på egna ben som däckverkstad eller bli en del av en kedja och när han rådfrågade kollegor i branschen fick han höra: “Ska du gå med någonstans så ska du gå med i Däckpartner”

Johan säger att de vill vara bäst på däck och i och med den nya däckverkstaden och samarbetet med Däckpartner har de nu alla verktyg i verktygslådan för att kunna göra ett riktigt bra jobb för både nya och gamla kunder.

– Vi ser nu ljust på framtiden och vi känner att Däckpartner har en positiv anda och de stöttar oss bra i arbetet med att driva en framgångsrik däckverkstad, avslutar Johan.

About Joakim Held 929 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!