Håkantorps Däck satsar på ny verkstad i Staffanstorp

Dick Törnkvist, platschef för verkstaden i Staffanstorp. Bild: BestDrive

I slutet av februari 2021 öppnades portarna till Håkanstorps nybyggda däckverkstad i Staffanstorp. Verkstaden är en del av Continentals däckkedja, BestDrive.

Håkantorps däck är en privatägd däckkedja i Skåne som nu har byggt en ny lokal i Staffanstorp där de flyttar in med sin verksamhet. Utöver Staffanstorp finns har de även däckverkstäder i Håkantorp, Löddeköpinge och Åstorp. Verkstaden är en del av Continentals däckkedja, BestDrive.

– Vi är stolta över att öppna dörrarna för en nybyggd verkstad där vi kan fortsätta vårt arbete och utvecklas ännu mer. Utöver det har vi haft turen med ett fantastiskt team som skapat god relation och förtroende med våra kunder i årtionden, något vi är enormt tacksamma för, säger Dick Törnkvist, platschef för nyöppnade verkstaden i Staffanstorp.

– Vi ser nu fram emot möjligheten att kunna hjälpa ännu fler kunder i området. Officiell invigning planeras till våren 2022, säger Dick Törnkvist.

Bild: BestDrive

Håkantorps Däck har varit verksamma i däckbranschen sedan 1929 och fokuserat på högklassig service och kvalité till både privat och företagskunder.

About Däckavisen 1114 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!