Göran Jeppsson till Gripen Wheels

kompletta hjul

Gripen Wheels förstärker sin säljkår med en ny position för kompletta hjul inom entreprenad och lantbruk. Göran Jeppsson tillträder sin nya position i september 2019. Han kommer närmast från Entreprenaddack.com i Gävle.

Göran kommer att arbeta hos Gripen Wheels som säljare och produktspecialist inom entreprenad och lantbruk.
Göran har över 40 års erfarenhet inom däck, fälgar och kompletta hjul för entreprenad och lantbruk och är även uppdaterad på den allra senaste kunskapen i branschen.

Vi är säkra på att Göran Jeppsson kommer att tillföra mycket till våra återförsäljare och kunder över hela landet, säger Pelle Fritzson, VD till Däckavisen.

About Däckavisen 1037 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!