Fast & Furious använder Nankang däck

Nankang Däck
Bild: Fast & Furious Live

Nankang kommer att leverera icke märkande prestanda däck till “Fast & Furious Live”, en global arena turné baserad på de populära Fast & Furious filmerna.

Nankang har undertecknat ett femårigt partnerskap med Fast Live Productions, som producerar showen, och Nankang ska leverera fler än 5000 specialanpassade däck per år, med det som kallas världens första icke märkande ”grå blandning” som är speciellt utvecklad för showen.

Fast & Furious Live-stunt-förarteam använder redan de speciella Nankang däcken på “Fast Camp”, showens repetitionslokal när den förbereder sig för turnén, som startar den 11 januari på Liverpool Echo Arena i England.

Universal Studios har släppt åtta filmer i Fast & Furious-serien och har spelat in över 40 miljarder SEK världen över.

Nankang säger, att den toppmoderna 3D-projektionsanläggningen som används kräver en ren golvyta för att fungera korrekt. Vanliga däck lämnar svarta markeringar på golvet vid körning på ytorna.

Därför tog Nankangs fram en ”grå blandning” till dessa däck som inte lämnar några synliga märken på de arenagolv som används till Fast & Furious Live-showen.

Showen kommer till Stockholm den 25 maj 2018

Denna show för hela familjen kommer ta fansen rätt in i Fast & Furious värld genom att återskapa de mest häpnadsväckande scenerna från filmerna, tillsammans med nya stunts och stories, live i arenan.

Den adrenalintankade tvåtimmars-showen är den mest spektakulära arenaproduktion som någonsin producerats, byggd på enorm precision och nyskapande stunts som trotsar de fysiska lagarna. Med hjälp av bilarna och platserna från de viktiga scenerna i filmerna (platser från hela världen återskapade via en toppmodern 3D-projektionsanläggning) kommer fansen att transporteras rakt in i denna påkostade förlängning av Fast & Furious-filmerna.

Publiken kommer att känna hettan från brinnande avgaser och chockas över bilarnas akrobatik som i scen efter scen under showen samtidigt bjuder på den mest avancerade digitala projektionstekniken man kan hitta. Med flera originalbilar från filmerna, plus exakta replikor av fansens favoriter – allt från Doms legendariska Dodge Charger till flipp-bilen från Fast & Furious 6 – kommer Fast & Furious Live att framkalla några av de djärvaste stunderna från filmsuccén live i arenan.

Tusentals av världens bästa stuntmän och förare sökte för att få en plats i produktionen och efter omfattande auditions har det landat i det ultimata elitlaget som just nu är på ett 4-månaders träningsläger för att förbereda sig för världsturnén. Tillsammans med några av världens ledande parkour-artister kommer de att utföra otroliga stunts som aldrig tidigare setts live.

Köp biljetter till shown på: https://www.livenation.se/artist/fast-and-furious-live-tickets

About Däckavisen 1161 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!