Färgglada fälgnyheter

Bild: ABS Wheels

ABS Wheels har öppnat upp för modellerna ABL-23 från Asanti samt B8 från Bola Wheels. Ett annat märke som fått möjligheterna att komma in på ABS E-handel är det tyska märket Barracuda.

– Vi har haft märket på sajten under ett bra tag och sålt bra på webben, däremot har vi inte öppnat upp för de färggladare segmentet vilket vi gör nu med Barracuda, säger Robin Andersson Product manager på ABS Wheels

Asanti har en populär modell som ABS valt att lyfta fram. Serien heter ABL-23 och ska ha en snygg läpp med konkav design. Bäst av allt ska vara den röda färgen. För den som önskar glida omkring med blåa fälgar så har ABS valt att lyfta fram B8 Custom Blue från Bola Wheels.

– Andra roligare färger som rosa har vi också listat fram, ett exempel är Oxigins serie avslutar Robin.

About Joakim Held 974 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!