Falken sponsrar handbolls VM i Danmark och Tyskland

falken däck

Däcktillverkaren Falken är officiell sponsor för handbolls-VM i Tyskland och Danmark 2019. Partnerskapet har förmedlats av idrottsföretaget Lagardère Sports, som ansvarar för den exklusiva marknadsföringen av medierättigheter för alla handbolls-VM från 2019 till 2025.

Under turneringen, som äger rum den 10-27 januari (96 matcher på sex platser), kommer Falken sålunda att få ett omfattande rättighetspaket, bestående av namngivningsrätt som officiell sponsor, olika logo-placeringar i alla media-områden och på handbollsplanen, den exklusiva titeln som officiell däcktillverkare för VM och ytterligare aktiveringsmöjligheter.

“Med denna sponsring utvidgar vi vårt engagemang inom sport och bygger vidare på vår varumärkesstrategi. På grund av den ökande populariteten hos handboll i Europa förväntar vi oss en hög räckvidd och en konstant medial närvaro. Inte minst når vi som däckpartner ytterligare relevanta målgrupper som vi hittills har haft svår tillgång till. “Markus Bögner, VD och COO på Falken Tire Europe GmbH sponsrar.

“Vi är stolta över att räkna in Falken Tire Europe bland de officiella evenemangsponsorerna för IHF världsmästerskap 2019. Falken är ett välkänt företag inom fotbollsområdet och vi är glada över att de nu går in i handbollsvärlden och därigenom erkänner vårt event som en bra plattform och bra möjlighet att öka varumärkeskännedomen “, säger IHF: s president, Dr Hassan Moustafa.

Robert Müller von Vultejus, VD för Lagardère Sports Germany, tillägger: “Vi är glada över att ha kunnat samla dessa två partners. Två globala organisationer som gagnar varandra direkt, inom ramen för de viktigaste och största händelse i handbollsvärlden. Genom de olika aktiveringsmöjligheterna får Falken också exklusiv tillgång till en spännande och omfattande målgrupp.

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!