Falken sponsrar Handbolls-VM 2023

Bild: Falken Tyre Europe

Falken Tyre Europe är officiell partner till IHF:s VM för herrar 2023 för den kommande turneringen som äger rum på nio arenor i Sverige och Polen från den 11-29 januari.

Partnerskapet organiserades av sportmarknadsföringsbyrån SPORTFIVE, som ansvarar för exklusiva marknadsförings- och medierättigheter för alla IHF:s världsmästerskap fram till 2031.

För Falken är detta det andra avtalet med Internationella handbollsförbundet. Förutom titel- och logorättigheter (Official IHF Men’s World Championship 2023 Partner) har Falken också säkrat reklamrättigheter, inklusive Falken-logotypen i varje mål och mittcirkeln på banorna, samt Falken-varumärket i den officiella turneringens kommunikation i sociala medier och tryckt material. Detta kompletteras av 30 sekunder långa reklamfilmer som kommer att visas på storbildsskärmarna i de nio idrottshallarna innan varje match börjar och i halvtid.

– Handboll är inte bara av stor betydelse i Europa, utan i hela världen, vilket har fått oss att delta i denna toppturnering igen. Det faktum att den internationella turneringen äger rum i länder som hör till våra kärnmarknader är ytterligare ett bra skäl till vårt deltagande. Vi kan också se tillbaka på ett långt partnerskap med våra kollegor på SPORTFIVE, som alltid erbjuder oss utmärkta möjligheter som passar utmärkt för varumärket Falken, som står för entusiasm, prestation, säger Markus Bögner, COO och vd för Falken Tyre Europe GmbH.

– Med Falken har IHF:s handbolls-VM säkrat en fantastisk partner som har ett långtgående inflytande på de relevanta kärnmarknaderna. Vi är glada över att ha kunnat sammanföra två globala partners för ett av de mest spännande sportevenemangen nästa år, säger Robert Müller von Vultejus, Chief Growth Officer på SPORTFIVE.

About Däckavisen 1216 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!