Falken Sincera SN832 i topp av ADAC sommardäckstest

ADAC sommardäckstest

Falken Sincera SN832 utsågs som den mest kompletta testvinnaren i det senaste sommardäckstestet som utfördes av den tyska bilklubben (ADAC).

De testade däcken var i storlek 175/65 R14 82T, monterat på en Ford Fiesta. Sincera SN832 levererade övertygande prestanda i så väl våt som torr testmiljö.

Gällande torrt väglag , vann SN832 testförararnas godkännande i varje kategori. ADAC gav betyget “utomordentligt bra” både i kategorierna känsla och säkerhet.

Det japanska däckvarumärket fick också toppresultat gällande våta förhållanden, Betyget “bra” i vått väglag och med ett rungande “Utomordentligt” i förebyggande mot vattenplaning.

Sammanfattningsvins utågs ADAC Falken Sincera SN832 till ett; “extremt välbalanserat sommardäck” och därmed utsågs det som topp of the line i sitt segment.

Markus Bögner, VD och COO av Falken Tyre Europe GmbH, sammanfattade resultaten av dessa tester på följande sätt; Vi är oerhört stolta men inte överraskade av resultatet. Arbetet med SN832, kombinerar prestanda, kvalitet och valuta för pengarna.

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!