Falken driftingbilar spelar huvudroll i tysk rapstjärnas video

Falken däck

Den senaste videon med den tyska rapstjärnan Kontra K vänder strålkastaren mot en lite speciell skådespelare. Driftingbilar med FALKEN-loggor är i centrum i videon som med titeln “Oder nicht” (Eller inte), rapparens tredje singel från albumet “Erde und Knochen” (jord och ben), som släpptes i april.

Den spektakulära videon med 650 hk och 480 hk racers – en BMW Z4 och en BMW M3, som ägs av den nederländska driftingföraren Remmo Niezen – spelades in på Ferropolis, en stor festival och evenemangsyta nära Leipzig. I videon står rapparen mellan FALKEN driftingbilar, som kör riktigt nära honom – ett scenario som utmanade de två förarna, Remmo Niezen och Mark Vissers, det var ett riktigt test av både deras skicklighet och erfarenhet.

Förutom att tjäna som reklammaterial för Kontra K – nominerad för 2018 Echo Award i Hip-Hop Urban National-kategorin – kommer den fantastiska videon att användas av FALKEN själv; Falken kommer att sprida videon i sina sociala nätverkskanaler efter att videon “Oder nicht” har släppts.

“Vi är glada över att kunna visa vårt varumärke i denna ovanliga miljö. Samarbetet med Kontra K är en utmärkt bro mellan motorsport och livsstil, som utgör de två hörnstenarna i vår kommunikationsstrategi “, uppmärksammar Markus Bögner, VD och COO Falken Tire Europe GmbH, om partnerskapet. “Samarbetet kommer att ge en möjlighet att nå nya unga målgrupper för FALKEN.”

About Däckavisen 1165 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!