Falken Däck sponsrar Liverpool FC

Falken Däck
Bild: Falken Däck

Liverpool FC lämnade nyligen en heders matchtröja till Falken Däck och deras Europachefer för att fira Falkens sponsring av klubben.

Falken tecknade en flerårig affär i somras med fotbollsklubben och är nu lagets officiella däckpartner.

Tröjpresentationen ägde rum före Liverpools match den 25 november mot Chelsea FC på Anfield Stadium i Liverpool. Falken sponsrade också matchen, vilket gjorde det möjligt för Falken att visa sitt varumärke runt om i arenan. För er som undrar slutade matchen 1-1.

Falken säger att varumärkena kommer att fungera bra tillsammans “för att skapa unika upplevelser för både fans och kunder, samtidigt som vi öppnar ytterligare tillväxtmöjligheter på Falkens viktigaste globala marknader.”

Billy Hogan, chef för Liverpool FC, sa att “Falken’s ambitiösa inställning och fokus på högprestanda har en stor synergi med varumärket (Liverpool), och vi är glada att arbeta tillsammans med en mängd olika nya och innovativa projekt. ”

Markus Bögner, COO i Falken Tire Europe, säger att företaget “ser fram emot att samarbeta med en av fotbollens största varumärken och skapa en rad spännande upplevelser och möjligheter för våra återförsäljare i England”.

About Däckavisen 1165 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!