eBay lanserar montering av däck i Storbritannien

montering däck
Bild: eBay

Ett partnerskap mellan eBay och blackcircles.com (online återförsäljare som ägs av Michelin) gör att kunder i Storbritannien nu kan montera sina däck köpta på eBay hos någon av Blackcircles 1200 monteringspartners.

eBay-däckmonteringsservice som nu finns tillgänglig i Storbritannien i anslutning till den Michelin-ägda online-återförsäljaren, skiljer sig från de som rullade ut i Tyskland och USA i år som vi skrev om för två veckor sedan. De täcker bara däck köpta på eBay från Blackcircles.com. Priset på monteringen börjar på £ 1 och då ingår montering och -balansering, samt ventilutbyte och omhändertagande av kundens gamla däck. För tilläggstjänster, som till exempel TPMS-service tillkommer extraavgifter.

“Som en av landets favoritställen för att köpa bilar på nätet, verkar det bara rätt att vi ska hjälpa kunder med montering också. Att erbjuda kunder möjligheten att få sina däck monterade känns som ett naturligt steg och hjälper oss nå vårt mål att ge varje enskild kund den ultimata köpupplevelsen, säger Kevin Steward, försäljningschef, fordonsdelar och tillbehör på eBay Storbrittannien.

Data från från eBay-webbplatsen mellan januari och oktober 2017 visar att i genomsnitt 19.000 nya däck säljs varje månad på eBay.co.uk. “I november förra året ökade sökandet efter” vinterdäck “på webbplatsen med 69 procent månad i månaden. Jag är glad över att vi nu inte bara kan erbjuda köpare ett komplett utbud av däck genom att samarbeta med Blackcircles även kan hjälpa till med monteringen. “

About Däckavisen 1166 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!