DSV i nytt partnerskap med Safe Cargo

Bo Järviken Foto: Westlake

DSV Equipment har tecknat ett 5-årigt kontrakt med ZC Rubber Group Co. med exklusiv distributörsrätt att sälja Westlake-däck i Danmark, Norge, Sverige och Finland. Samtidigt förstärker DSV sin synlighet i Sverige ännu mer genom ett nytt partnerskap med Safe Cargo Sweden AB.

– Bo Järviken har arbetat i ledande positioner inom däckbranschen länge och ger oss en omfattande kunskap och stor erfarenhet till vårt team. Vi är övertygade om att vi med ett idag redan etablerat nätverk kan komma in på marknaden i Sverige ännu mer och introducera Westlake-varumärket för andra transportörer som har väntat på ett kvalitetsdäck till ett konkurrenskraftigt pris i kombination med 5 års garanti, säger Wendy Cabooter, försäljnings- och marknadschef, DSV Equipment.

Under de senaste åren har Westlake-varumärket boomat på den internationella däckmarknaden och är på god väg att bli ett välkänt kvalitetsdäck för dem som är involverade i transportindustrin.

Förra månaden lanserade Westlake sin nya serie GENERATION II PREMIUM lastbilsdäck WSA2LT, WSA2, WDA2LT, WDA2, WSM2 och WDM2 för den europeiska marknaden. Denna regummeringsbara linje är särskilt utformad för europeiska transportörer som letar efter bra kilometerprestanda samt optimalt värde och livslängd i ett däck.

Profilbild
About Joakim Held 749 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!