“Dimman” ny Regiondirektör för Apollo Vredestein

Apollo Vredestein däck
Dimitrios Papadopoulos

Apollo Vredestein har meddelat ett antal viktiga förändringar i sin europeiska försäljningsorganisation som gör det möjligt för däcktillverkaren att öka takten och leverera en ambitiös tillväxtstrategi. Organisationen har därför utnämnt tre nya regiondirektörer: Paul Eidhof, Thomas Körpert och Dimitrios Papadopoulos.

De nya regiondirektörerna är alla ansvariga för en grupp länder i Apollo Vredestein-nätverket. De kommer vidare att stödja tillväxten och vara direkt ansvariga för genomförandet av bolagets försäljnings- och distributionsstrategi.

Paul Eidhof, som tidigare fungerat som landschef för Nederländerna, har nu befordrats till sin nya roll som Cluster Director BeNeLux.

Apollo Vredestein
Paul Eidhof

Thomas Körpert, även det ett välbekant ansikte inom Apollo Vredestein som landschef för Österrike, har nu utsetts till regiondirektör Central-East Europe. I denna nya roll kommer Körpert ansvara för Tyskland, Österrike, Schweiz, Ungern och Polen.

Apollo Vredestein
Thomas Körpert

Ett nytt tillskott till företaget, Dimitrios Papadopoulos, har utsetts till regiondirektör for North West, som täcker Storbritannien, Frankrike, Spanien och Norden. Papadopoulos har en imponerande meritlista inom konsumentdäckförsäljning runt om i Europa.

Apollo Vredestein
Dimitrios Papadopoulos

“Dessa utnämningar illustrerar både tillgången av talanger inom Apollo Vredestein, vår filosofi om att ge våra medarbetare möjligheter att växa och vår beslutsamhet att komplettera säljkåren med de bästa personerna som är tillgängliga för de roller som finns”, säger Matthias Urban – försäljningschef i Europa, till vilken alla tre nya Regiondirektörer direktrapporterar. “Med sin starka erfarenhet kommer de att hjälpa oss att påskynda våra strategiska tillväxtplaner och vidareutveckla varumärkena Apollo och Vredestein i Europa.”

About Däckavisen 1165 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!