Danska däckspecialister på offensiven i ny reklamkampanj

däckspecialisterna

Danmarks största och äldsta nätverk av däckspecialister går på offensiven med en ny kampanj riktad mot konsumenter.

Dæk Specialisternes Landsforenings medlemmar, som utan tvekan är det största nätverket av däckspecialister i Danmark, och representeras av de främsta däckkedjorna och ett antal oberoende däckverkstäder, har satt scenen med en kampanj för att synliggöra kunderna att de är de som är de riktiga däckspecialisterna i Danmark.

Däck är inte bara däck

“Till skillnad från andra aktörer har våra medlemmars inställning till däck ett helt annat fokus och det är inte bara en” biprodukt “till bilen”, säger Volker Nitz, chef för Dæk Specialisternes Landsforening.

“En däckspecialist som är medlem i föreningen betraktar däck som sitt kärnområde och de skickliga fackmännen som arbetar med däcken kan mycket mer än att bara sälja ett däck. Det är vad vi vill uppmärksamma kunderna på med vår kampanj, som har lanserats med både radioreklam, film och facebook-annonser.  Däck är inte bara däck, och det är inte vem som helst som kan klara de olika moment som krävs i samband med däckarbete. Det kan en riktig däckspecialist, som kan hantera allt från hjul till skottkärror till megastora däck för stora specialfordon – och på ett korrekt sätt, säger Volker Nitz

Vår fackmannamässighet – din säkerhet

En slogan som förpliktigar och just därför skapade Dæk Specialisternes Landsforening en leverantörssektion i föreningen. Här är branschens ledande leverantörer av utrustning, maskiner och verktyg en del av ett samarbete om upprättandet av både branschguider och utbildning som medlemmarna i Dæk Specialisternes Landsforening aktivt använder. Detta bidrar till att arbetet med däck utförs enligt gällande regler och standarder och med kunskap och expertis som garanterar kunder att arbetet har utförts fackmannamässigt och korrekt.

Nationell bildkampanj

“Våra medlemmar vet mycket väl att de är de riktiga specialisterna för alla typer av däck, men det finns många om budet. Därför har vi skapat den här rikstäckande bildkampanjen och en dedikerad kampanjwebbplats: www.enrigtigdækspecialist.dk, som informerar kunderna om varför de skall anlita en riktig däckspecialist. Samtidigt har vi uppdaterat föreningens logotyp, som ute hos medlemmarna kan ses i form av ny skyltning, staket- och fasadvepor och annat material till kunderna – även på Färöarna där Däck Specialisterna Landsforening också är representerade, avslutar Volker Nitz.

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!