Däckteam rivstartar 2023

Bild: Däckteam

Däckteam rivstartar 2023 med att ställa ut på Automässan samtidigt som de hälsar tre nya medlemmar välkomna till däckkedjan.

De senaste tillskottet av däckverkstäder i Däckteam är Hansen Tyres i Mariestad, Ödeshög Bil & Motor samt Värmdö Bilservice.

Däckteam har senaste året vuxit med fler medlemmar och stärkt positionerna på marknaden. Totalt har tio nya verkstäder anslutits det senaste året och nu finns Däckteam representerat från Pajala i Norr till Skurup i Söder.

– Vi har haft riktigt bra fart i kedjan under 2022 och utvecklingen är fantastiskt tack vare det hårda arbete som våra 158 medlemsägda verkstäder gör dagligen. De har ihop med våra leverantörer jobbat stenhårt för att parera väntade brister av bland annat vinterdäck. Vilket man har lyckats väl med, säger Martin Tillsten vd på Däckteam.

– Vi har även satt nya rekord som vi ser fram emot att presentera när hela kedjan träffas på vår årliga Kick-off i februari. Nu rivstartar vi 2023 med Automässan samt att hälsa de nyaste medlemmarna välkomna in i kedjan! Hansen Tyres i Mariestad, Ödeshög Bil & Motor samt Värmdö Bilservice, avslutar Martin!

About Däckavisen 1189 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!