Däckteam förstärker organisationen

däckbranschen
Bild: Däckteam

Tommy Karadzic förstärker Däckteams organisation, Tommy har 20 års erfarenhet från däckbranschen, senast från Continova.

Tommy är 49 år och började sin resa i däckbranschen på Pro-Imp för cirka 20 år sedan. 2015  började han hos Continova, där han 2018 lämnade rollen som försäljningschef. Under de senaste åren har han varit anställd hos Tailor konfektion, där han arbetat som sälj och marknadsansvarig med fokus att jobba ihop med deras återförsäljare.

Den 1 januari tillträdde Tommy Karadzic rollen som KAM/ Affärsutvecklare på Däckteam.

– Det är bra att vi fått in Tommy i kedjan då vi växer och behöver utvecklas för att möta framtiden. Vi är ett relativt litet HK med en driven och engagerad personal och där kommer Tommy att tillföra mycket, både internt samt för nya och kommande medlemmar, säger Martin Tillsten vd Däckteam.

About Däckavisen 1037 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!