Däckpartner växer med 5 däckverkstäder

däckpartner däckbranschen

Däckpartner fortsätter att växa med nya verkstäder. Under det senaste halvåret har den oberoende kedjan fått ett tillskott på 5 nya verkstäder, vilket gör att Däckpartner nu finns representerade på 150 platser runt om i landet.

Däckpartners utveckling och framgångar på marknaden går inte obemärkt förbi och i takt med att kedjan växer vill allt fler verkstäder ansluta sig. Kedjan säger sig ha ständiga förfrågningar från verkstäder runt om i hela landet och jobbar hårt med att svara upp på det stora intresset.

Det är kul att det finns ett så stort intresse kring Däckpartner, och bara efter sommaren har vi blivit kontaktade av flera verkstäder som vill ansluta sig till oss för att skapa en ökad lönsamhet lokalt och tillhöra en stark oberoende kedja, säger Oskar Buhre, försäljningschef och ansvarig för nya medlemmar.

– Det visar att den inslagna väg som vi har valt tilltalar många verkstäder i Sverige. Samtidigt som vi svarar upp på förfrågningar jobbar vi fortsatt med uppsökande verksamhet för att rekrytera nya intressanta verkstäder.

Sedan våren 2019 har följande verkstäder anslutit sig till Däckpartner:
Töreboda Gummiverkstad, Töreboda
Autopara Helsingborg, Helsingborg
Däck-Boa i Grums, Grums
Däckjouren i Nordmarken, Årjäng
Nya Gummicentralen i Arvidsjaur, Arvidsjaur

– Vi är glada att de har valt att bli en del av vår kedja. Nu siktar vi på att fortsätta vår resa och växa ytterligare år 2020 avslutar Oskar Buhre.

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!