Däckpartner når all time high!

Den medlemsägda däckkedjan Däckpartner har återigen lyckats skapa ett mycket bra resultat när det gäller bonus till sina verkstäder. 2018 års bonus kommer dessutom att vara utbetald till samtliga verkstäder redan i januari, ett rekord i både tid och volym.

Totalt delades det ut 59 miljoner kronor till verkstäderna, detta motsvarar en återbetalning på 89% av centralbounusen och hela 100% av volymbonusen.

Men vi är inte nöjda där utan ställer höga mål även i framtiden enligt Mats Andersson, VD för Däckpartner Sverige.

Hur gör ni för att nå dessa nivåer när det gäller bonusutbetalningar?
”Att sparsamhet och lönsamhet går hand i hand känner de flesta till – men genom att arbeta med en tight och effektiv organisation, investera i rätt saker och att ha en långsiktig plan med tydliga delmål har vi skapat 2018 års framgång. Det här är en del i vårt långsiktiga arbete – att skapa lönsamhet för den lokala verkstaden. Det gör vi genom att jobba fokuserat och målinriktat och se till att ha branschens bästa leverantörsavtal. Vår extremt höga lojalitet är ett kvitto på detta.

Vi ser med optimism in i framtiden och har mycket spännande på gång nu under 2019 som kommer sätta oss på kartan på andra sätt inom branschen.” säger Mats Andersson, VD för Däckpartner Sverige.

Hur har era verkstäder reagerat på ”rekordåret”?
”Sanningen är att vi fått en del samtal från verkstäder som ifrågasatt om det som blivit utbetalt verkligen stämmer, då det i många fall till och med har överträffat deras egna förväntningar – det om något ser vi som ett gott betyg” avslutar Mats med ett stort leende.

About Däckavisen 1167 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!