Däckpartner expanderar

utsidan på en däckpartner däckverkstad
Bild: Däckpartner

Däckpartner fortsätter sin tillväxt med tillägg av två nya verkstäder till nätverket: SFA Bil i Kista och Bennys Däck och Fälg i Norrköping. Dessa två nya medlemmar, som officiellt anslöt sig den 1 maj 2023, stärker Däckpartners position inom branschen och breddar dess geografiska räckvidd.

SFA Bil i Kista och Bennys Däck och Fälg i Norrköping är båda erkända aktörer inom däckbranschen, med en gedigen erfarenhet och ett brett utbud av produkter och tjänster för både personbilar och tunga fordon.

Jon Persson, marknadschef för Däckpartner, uttrycker sin entusiasm över den nya expansionen. ”Vi är mycket glada att SFA Bil i Kista och Bennys Däck och Fälg i Norrköping har valt att ansluta sig till Däckpartner. De är båda välrenommerade och fina företag som delar vår vision om att erbjuda kunderna den bästa möjliga servicen och kvaliteten på däck och fälgar. De bidrar också till att stärka vår närvaro i två viktiga regioner, Stockholm och Östergötland.”

Däckpartner är mer än bara en kedja av verkstäder. Det är ett nätverk av lokala företagare med djup kunskap om sina respektive marknader. Denna lokala förankring, i kombination med Däckpartners starka varumärke och stöd, skapar en vinnande kombination.

“Däckpartner är en kedja som bygger på lokala entreprenörer som känner sina kunder och marknader väl. Vi tror på att ge våra medlemmar frihet och stöd att utveckla sina verksamheter utifrån sina egna förutsättningar och behov. Det är så vi skapar mervärde för både kunderna och kedjan som helhet, förklarar Jon Persson.

Särskilt värt att notera är att Bennys Däck och Fälg kommer att förstärka Däckpartners befintliga närvaro i Norrköping, där Däckcenter i Norrköping redan är en etablerad medlem. Jon Persson lyfter fram Bennys Däcks kompetens inom det tunga segmentet, som däck till lastbilar, traktorer och entreprenadmaskiner, som en särskild tillgång.

Däckpartner ser ljust på framtiden med dessa nya tillskott till kedjan, och fortsätter sin resa mot att erbjuda kunderna ännu bättre service och kvalitet på däck och fälgar över hela Sverige.”

About Däckavisen 1286 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!