ContiOnlineContact utökas med OTR och jordbruksdäck

Off-the-Road och jordbruksdäckportföljen är nu tillgängliga via ContiOnlineContact.

Continental utökar den digitala onlinehandlarportalen ContiOnlineContact. Portalen listar nu hela Off-The-Road (OTR) och jordbruksdäckportföljen. Detta gör det möjligt för återförsäljare och kunder från bland annat jordbruks-, industri-, entreprenad-, hamn- och flygplatssektorn att beställa däck flexibelt och på begäran.

Med utbyggnaden av återförsäljarportalen till att omfatta OTR och jordbruksdäck kommer serviceprestanda att förbättras kontinuerligt och däckbeställningen kommer att tillgodose kundernas individuella behov. De nya produkterna finns både som ad hoc-beställningar med leverans direkt från de regionala lagren och som direktleveranser från fabrikerna.

Via ContiOnlineContact kan återförsäljare och kunder söka i hela sortimentet av kontinentala kommersiella specialdäck och tillbehör och få tillgång till produktinformation och teknisk dokumentation bekvämt och när som helst. Efter att ha valt ett däck för den enskilda applikationen kan portalen användas för att kontrollera tillgänglighet och för att göra och spåra en beställning. Dessutom håller produktuppdateringar och marknadsföringsmaterial återförsäljarna uppdaterade med den senaste utvecklingen på Continental. Ytterligare utveckling av portalen är redan på gång.

Profilbild
About Däckavisen 665 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen