Continental ger bonus till alla anställda över hela världen

Continental däck

Continental delar sin framgång 2017 med alla sina anställda runt om i världen. Den totala bonusutbetalningen ökar med cirka 15 procent till över 170 miljoner euro, ungefär 20 miljoner euro mer än föregående års utbetalning på 150 miljoner euro. Betalningarna distribueras till de berättigade anställda i mitten av april.

“2017 var ett framgångsrikt år för Continental – och vi har alla arbetat tillsammans för att uppnå denna framgång. På Continental betyder det alltså att alla anställda får erkännande för sina prestationer, förklarade Dr. Ariane Reinhart, styrelseledamot med ansvar för HR.
“Varje anställd är med och delar Continentals framgång, vilket inte bara är rättvist, utan också ett tecken på uppskattning. Det motiverar dem och uppmuntrar dem att fortsätta utveckla Continental framöver, “noterade Frank Michael Hell, ordförande i bolagets företagsråd.

Basen för beräkning av de fördelade beloppen varierar från land till land, med hänsyn till såväl lagar som avtalsbestämmelser utöver ekonomiska resultat. Varje anställd kommer att få antingen € 1,141 eller € 571 beroende på land. På grund av det ökade antalet berättigade anställda över hela världen är beloppet som ska fördelas 2017 bara något större än förra året (1 066 respektive 528 euro). Det är den högsta utbetalningen per anställd sedan 2015.

About Däckavisen 1167 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!