Colmec förstärker organisationen

Colmec förstärker sin svenska organisation för framtida expansion

-Som ett led i vår offensiva satsning på den svenska marknaden förstärker vi nu vår organisation rejält vilket möjliggör vår framtida expansion och attraktion av befintliga och nya kundgrupper. Efter nyår kommer vi även prestentera fler förstärkningar. Vi är väldigt glada över detta och hälsar våra nya kollegor varmt välkomna till Colmec-familjen, säger Martin Andersson, produkt- och marknadschef på Colmec.

Joakim Engström

Joakim Engström, driftschef Norrköping

Ny Driftschef för Colmec’s verksamhet i Norrköping. Tillträdde sin tjänst 28/11. Joakim är 44 år och kommer närmast från Martinsen Transport.

Sebastian Sandberg

Sebastian Sandberg, försäljningschef Colmec

Ny Försäljningschef. Tillträdde sin tjänst 1/7. Sebastian är 36 år och kommer närmast från M4 Gruppen.

Martin Nilsson

Martin Nilsson, säljare Södermanland

Ny resande säljare i Södermanland och Stockholm. Tillträdde sin tjänst 1/11. Martin är 26 år och kommer närmast från TC Företagen.

Profilbild
About Joakim Held 698 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!