Bythjul värvar från Twilfit

Foto: Pexels

I maj tillträder Eva Fraenkel i rollen som Head of Sales and Marketing på Bythjul Norden, hon kommer senast från rollen som CMO på Twilfit.

Eva Fraenkel kliver in i sin nya roll med flera starka varumärken i ryggen, bland annat har hon tidigare drivit den digitala utvecklingen framåt som CMO på Twilfit och Rapunzel of Sweden. Eva har stor erfarenhet av att driva e-handel, affärsutveckling och interna förändringsresor, vilket går helt i linje med Bythjuls målsättning.

– Det här är en helt ny branch för mig vilket är utvecklande. För mig är synsättet ”kunden i fokus” alltid viktigast när det gäller att driva lönsamhet. Min nya roll ger mig möjligheten att utveckla en tjänst internationellt för att underlätta vardagen för många olika målgrupper, säger Eva.

– Jag är mycket stolt över att välkomna Eva Fraenkel till Bythjul. Med Evas engagemang, nyfikenhet och djupa kompetens inom e-handel är jag säker på att hon kommer driva på bolagets fortsatta tillväxt och utveckling, säger Sofia Bertills, VD på Bythjul Norden.

Profilbild
About Däckavisen 723 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen