Bridgestone visar upp nytt kontor i Bryssel

Bild: Bridgestone

Bridgestone har flyttat sitt huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Indien och Afrika till ett bättre sammankopplat, samarbetsvilligt och hållbart kontor i utkanten av Bryssel.

Det nya kontoret ligger ganska nära Bridgestones tidigare kontor i Corporate Village, som omfattar tre våningar på Da Vincilaan 1, 1930 Zaventem, Belgien.

Bridgestones EMIA-huvudkontor är hemvist för organisationens team för försäljning, detaljhandel, däcklösningar och supportfunktioner som representerar mer än 36 nationaliteter. Bridgestones anställda och besökare har nära tillgång till Bryssels flygplats och det belgiska motorvägsnätet, liksom till en helt ny cykelväg och en myriad av kollektivtrafikalternativ. Byggnaden ligger en kort promenad från Zaventems centrum och erbjuder grönområden, laddare för elfordon, friskvårdsanläggningar på plats och olika cateringalternativ.

Kontorets inredning har utformats för att erbjuda olika alternativ för flexibelt arbete, i linje med företagets filosofi om smart arbete, medan mötesutrymmena har utrustats med teknik för att möjliggöra ett sömlöst och engagerande samarbete med hybridteam från hela världen. Möblerna har valts ut med hållbarhet i åtanke genom att återanvända befintliga möbler och välja enbart lokala leverantörer, medan de ytbehandlingar som används i hela kontorslokalen, inklusive mattor och väggbeklädnader, använder återvunna och hållbart anskaffade material.

– Flytten till vårt nya huvudkontor Bridgestone EMIA har gett oss möjlighet att skapa en önskvärd arbetsplats som uppfyller behoven hos våra globala, hybrida team när vi anpassar oss till ett smart arbetsmönster. Våra medarbetare drar nu nytta av en bättre uppkopplad, mer samarbetsinriktad och hållbar arbetsmiljö, och på grund av läget gynnas vårt varumärke Bridgestone också av synligheten från en av Belgiens mest trafikerade motorvägar. Det här är verkligen ett kontor att vara stolt över och vi ser fram emot att välkomna våra partner på besök under det nya året, säger Laurent Dartoux, vd och koncernchef för Bridgestone EMIA.

About Däckavisen 1216 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!