Bridgestone uppmärksammar nedräkningen till OS

Bridgestone
Bild: Bridgestone
 TOKYO (26 januari 2018). Bridgestone, världens största däck- och gummitillverkare och olympisk partner, är redo när de olympiska vinterspelen drar igång i Pyeongchang – det är företagets första olympiska vinterspel som Worldwide Olympic Partner – och Bridgestone finns på plats i Sydkorea med ett stort utbud av produkter, liksom med initiativ till idrottare och utbildning.

Som en del i spelen kommer Bridgestone att förse den Internationella Olympiska Kommittén, IOK, och dess fordon inom den olympiska fordonsflottan med vinterdäck. Support ges också till Team Bridgestone – en global satsning på olympiska och paraolympiska idrottare som siktar på deltagande i spelen i Pyeongchang.

Dessutom är företaget stolt över att få stötta det officiella utbildningsprogrammet, Pyenongchang 2018 Education Program, som syftar till att få spelen att lämna en varaktig och positiv effekt i värdlandet, liksom över planerna på att dela med sig av det olympiska budskapet ”Chase Your Dream”, till besökare och fans genom marknadsinsatser i värdlandet.

– Allt medan vi räknar ner till de olympiska vinterspelen i Pyenongchang 2018 är vi på Brigdestone stolta över att ytterligare visa vårt engagemang för den olympiska rörelsen, för världens största idrottare, och för att förbättra hur människor rör sig, lever, arbetar och leker, i linje med företagets åtagande ”Our Way to Serve”, säger Asahiko ”Duke” Nishiyama, Executive Vice President och Executive Officer, Bridgestone Corporation.

– De här spelen är också en markering för ett annat viktigt steg framåt för att stärka Bridgestones varumärke på den globala scenen. Vi ser fram emot att visa upp våra högpresterade produkter och tjänster, öka våra affärer i Sydkorea och engagera 143000 medarbetare runt om i världen och dela vårt budskap ”Chase Your Dream” som gör det möjligt för människor överallt att fortsätta jaga sina drömmar, säger Asahiko Nishiyama.

Bridgestone Blizzak vinterdäck på IOK:s fordon

Som det officiella däcket för de olympiska spelen, kommer Bridgestone att förse sitt branschledande vinterdäck Blizzak till den Internationella Olympiska Kommittén och alla fordon i den officiella olympiska fordonsflottan.

”Chase Your Dream” i Sydkorea

Med ”Chase Your Dream” – Bridgestones globala olympiska slogan – vill företaget slå ett slag för den olympiska andan och stötta människor i hela världen att komma över motgångar och fortsätta jakten på sina drömmar. I värdlandet kommer det här budskapet att synas för att möta och välkomna fans, volontärer och media till Sydkorea.

Stöd till Team Bridgestone

Idrottsmännen är drivkraften för de olympiska spelen och representerar hjärtat av den olympiska rörelsen. De är också kunder till Bridgestone som lägger oräkneliga timmar på vägen, dag ut och dag in, med resor till och från träningar och tävlingar oavsett avstånd eller väder. Bridgestone är stolta över att kunna stötta över hundra idrottare inom olika sporter över hela världen genom Team Bridgestone. Listan inkluderar mer än 50 olympiska och paraolympiska hjältar.

 

About Joakim Held 974 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!