Bridgestone Turanza T005 AO på nya Audi A7

Bridgestone Turanza T005

Audi har valt Bridgestone Turanza T005 till den nya Audi A7 Sportback. Det AO-märkta (Audi Original) däcket sägs kombinera ett enastående våtgrepp med suverän slitstyrka och utmärkt bränsleekonomi.

Ägare till den nya fyradörrarscoupén, Audi A7 Sportback, får tillgång hela utbudet av Turanza T005, från 17 till 21 tum.

Däcken från Bridgestone skall bidra till den sportiga körupplevelsen och ge föraren full kontroll, med utmärkt styrförmåga och enastående gensvar samtidigt som de skall behålla ett exceptionellt grepp i alla väder.

Turanza T005 har ett högt silicainnehåll, med Bridgestones egen NanoPro-Tech™-polymer, och en verkningsfull design av slitbanan vilket skall ge ett utmärkt våtgrepp samtidigt som det skall maximerar livslängd och bränsleeffektivitet.

Dessutom har Bridgestone inlemmat sin B-Silent®-teknik på 19 till 21-tumsdäcken för att minimera bullret i kupén från alla typer av vägar och ge föraren en ökad komfort.

Genom att applicera ett polyuretanskum på däckets inneryta, reduceras hålrumsresonansen som orsakas av luftens vibrationer i däcket. Detta minskar kupéljudet märkbart, utan att kompromissa med körupplevelsen och dynamiken i däcket.

Christophe de Valroger, VP Original Equipment Bridgestone EMEA, kommenterar samarbetet:

– Med Turanza T005 fortsätter Bridgestone visa en innovativ inställning till däckteknologi och körsäkerhet. Med Turanza T005 kan föraren fortsätta köra med full kontroll oavsett förutsättningarna. Som en trogen partner till Audi, är vi särskilt stolta över att se Turanza T005 som däckval för den nya A7.

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!