BKT Premium Partner till EuroLeague Basketball

Den indiska gruppen är nu en premiumpartner till EuroLeague Basketball, arrangör av de två mest prestigefyllda europeiska baskettävlingarna, Turkish Airlines EuroLeague och 7DAYS EuroCup, som sammanför de 42 bästa lagen och representerar 14 länder. Avtalet med Euroleague Basketball kommer att pågå i tre år fram till säsongen 2022-2023.

Premium-partnerskapet kommer att göra det möjligt för BKT att marknadsföra sitt varumärke genom alla kontaktpunkter inom arenorna där EuroLeague och EuroCup spelas, genom LED-system, Jumbotroner, aktiviteter på plats, på TV med TV-grafik och rubriker och intervju före och efter matcherna i bakgrunden. BKT kommer också att finnas på EuroLeague och EuroCup digitala och sociala medier.

– Jag är mycket nöjd med detta nya avtal. I BKT har vi valt vår egen väg, medvetna om att vi är det första B2B-företaget inom special-däckbranschen som är involverade i sportpartnerskap. Att vara en Premium Partner låter oss vara de enda sponsorerna i vår sektor, på en av de viktigaste sportplattformarna, inte bara i Europa. Detta har en internationell inverkan på vår synlighet, säger Lucia Salmaso, VD för BKT Europe.

– Vi välkomnar BKT till vår familj och delar helhjärtat deras motto, Växa tillsammans, för det är precis vad vi strävar efter att göra med alla våra partners. BKT: s däck är kända för hållbarhet, tillförlitlighet, precision och höga prestanda, egenskaper som vi ser våra spelare och klubbar visa varje vecka på basketplanen, säger Jordi Bertomeu, EuroLeague basketchef och VD.

EuroLeague Basketball har fantastiska siffror och en fantastisk fansbas, med mer än 300 miljoner människor. Tävlingen sänds i mer än 175 länder och territorier med mer än 3 miljarder tittare varje säsong. Online-publiken är också imponerande och mångfaldigad tack vare lagen och spelarnas kanaler.

– Vi gillar sport mycket. Värdena vi delar med det är drivkrafterna för BKT-investeringar: passion, utmaning, fair play och uppmärksamhet på unga talanger. Basketfans är extremt lojala och passionerade. Vi är stolta över att gå med i basketvärlden med ett så prestigefyllt partnerskap, avslutar Salmaso.

Profilbild
About Joakim Held 813 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!