BKT når nytt mål som sponsor för Ligue 2

Foto: BKT

BKT är ostoppbara och rör sig lika smidigt på fotbollsplanen som under det dagliga, oförtröttliga arbetet ute på åkrarna. Terrängdäckstillverkaren BKT blir nu titelsponsor för Ligue 2 i Frankrike, som från och med säsongen 2020-2021 får namnet Ligue 2 BKT.

Avtalet slöts nyligen mellan BKT och Ligue de Football Professionel (LFP), det förbund som driver de professionella fotbollsligorna i Frankrike, och gäller till och med säsongen 2023-2024.

-Vi är jätteglada över att få fortsätta vårt äventyr i fransk fotboll. Den här nya sponsringen passar perfekt in i vår tillväxtstrategi för att stärka medvetenheten om vårt varumärke. Vi har redan varit titelsponsor för den italienska division 1-serien i fotboll, som spelas på platser där jordbruket – vår viktigaste marknad – tillhör de mest utvecklade industrierna. Från och med nästa säsong gör vi samma sak i Frankrike – för att komma allt närmare våra användare, lantbrukarna och dela vår passion för fotboll och annan sport med dem, säger Lucia Salmaso, VD för BKT Europe.

BKT är redan samarbetspartner till LFTP och titelsponsor för Coupe de la Ligue BKT, till slutet av denna säsong.

-Vi är väldigt glada över att kunna fortsätta vårt samarbete med BKT. Det är ett viktigt tecken på det växande intresset för professionell fotboll i Frankrike. Dessutom är det väldigt roligt att se att ett stort företag från Indien visar förnyat förtroende för LFP i syfte att höja medvetenheten om sitt varumärke, säger Didier Quillot, verkställande direktör för LFP.

Fansen i Ligue 2 BKT kan förvänta sig ett stort antal överraskningar och aktiviteter under kommande säsonger. Företaget är välkänt för att erbjuda fansen unika och enastående upplevelser.

Allt detta eftersom sport är en hjärtefråga för BKT. Sport står för hängivelse, beslutsamhet och viljan att vinna, precis som BKTs värderingar genomsyras av, Det här är förklaringen till BKT:s stora passion för sport och företaget har aldrig upphört att stötta olika sportevenemang, som den multinationella koncernen från Indien följer världen över.

About Däckavisen 1169 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!