BKT lanserar nya Agrimax Turf RT 333

Foto: BKT

BKT lanserar nytt radial-däck, Agrimax Turf RT 333 , utformat för att passa små traktorer som används för trädgårdsskötsel och för användning i fruktträdgårdar och vingårdar. Alla aktiviteter där däck spelar en nyckelroll för att skydda jorden från eventuell komprimering.

Agrimax Turf RT 333 har utformats med en extra djup slitbana (R-3 +), vilket möjliggör bättre grepp på marken och ska ge längre livslängd. En nyckelroll spelas också av den speciella designen med riktade block som tillsammans med mönsterdjupet i slitbanan R-3 + möjliggör minskad jordkomprimering. Den senare funktionen understryks också av den speciella rundade axeln som Agrimax Turf RT 333 är utrustad för att vara extremt varsam mot marken.

Detta däck garanterar också utmärkta självrengörande egenskaper, vilket gör det till en idealisk lösning för frekventa rörelser på vägen för att transportera grödor eller material.

Utan att glömma förarnas välbefinnande har BKT utformat Agrimax Turf RT 333 för att garantera en hög körkomfort både på fältet och på vägen för att minimera trötthet under arbetstiden. Dessutom har särskild uppmärksamhet ägnats åt att utveckla ett däck med lågt rullmotstånd för att minska bränsleförbrukningen.

Vid lansering finns Agrimax Turf RT 333 i två storlekar, 280/70 R 16 och 280/70 R 18, som passar framaxeln på små traktorer.

Profilbild
About Joakim Held 781 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!