BKT blir officiell partner till LaLiga

bkt däck

BKT och LaLiga har tecknat ett avtal som gör BKT till “Official Global Partner of LaLiga”.  Samarbetet inleds med omedelbar verkan och löper över tre år, till och med säsongen 2021/2022.

“LaLiga står för förträfflighet och är synonymt med fotboll med stort F”, säger Rajiv Poddar, Joint Managing Director på BKT. “Från och med i dag genomför vi en ny marknadsföringskampanj i den spanska fotbollsvärlden, och jag är verkligen glad och stolt över det. LaLiga är ett varumärke med odiskutabelt värde. Det är en ära att få verka sida vid sida med det namnet!”

“Jag är verkligen glad över att vi kan stärka banden mellan BKT och sportens värld, och framför allt fotbollsvärlden där både spelregler och dynamik är helt i linje med våra egna värderingar, för att inte tala om att vi delar samma beslutsamhet och kompromisslösa segervilja”, säger Lucia Salmaso, Managing Director för BKT Europe.

Óscar Mayo, International Development Director för LaLiga, tillägger: “LaLiga kan hjälpa varumärken att öka sin  exponering världen över. Vår serie har miljontals fans över hela världen som därmed utgör en enorm publik, vilken varumärken kan interagera med. Vi ser fram emot att samarbeta med BKT de kommande åren och att hjälpa företaget att uppnå sina mål.”

About Däckavisen 1169 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!