Bileko Tires och Vredestein i samarbete med South-East Drifting

Foto: Bileko Tires

Bileko Tires och Vredestein presenterar ny gemensam samarbetspartner inför 2020. South-East Drifting kommer under 2020 att satsa på SM i drifting med pallplats som målsättning. Tony Rasenius och hans team planerar även att satsa på tävlingar i
Europa.

Detta samarbete är ytterligare ett led i Bileko Tires ambition att bygga utbildningar för verkstäderna. Bland annat planerar Bileko Tires att hyra en racingbana och där låta verkstäder både få teoretiska utbildningar och kunna testa saker på banan.

– Vi har båda målsättningar för 2020, vi vill vinna SM och Bileko Tires vill vara den ledande leverantören. Vi är mycket glada för att Vredestein och Bileko Tires kan hjälpa oss med däck, säger Tony Rasenius på South-East Drifting.

– Vredestein har starka marknadsandelar i Europa men i Norden vill vi mycket gärna stärka och förbättra vår position. Vi tror att samarbetet med Bileko Tires och South-East Drifting kommer öka medvetenheten och intresset för våra produkter, säger Anders Holm på Vredestein.

– Vi på Bileko Tires är mycket glada över att ha lyckats knyta South-East Drifting till oss och att kunna ta del av all den kunskap de besitter, säger Halil Kücük på Bileko Tires.

Bileko Tires AB är Mekonomen Group koncernens nya däcksatsning. Syftet är att ge sina verkstäder bästa möjliga förutsättningar att kunna jobba med däck, fälgar och kompletta hjul.

Nedan en video från när Bileko Tires besöker South-East Drifting.

Profilbild
About Joakim Held 895 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!