Bilder: däckhallen på Automechanika/Reifen 2018

petlas däck
Petlas hade också en av de största montrarna

Generellt var det få utställare i hall 12 på Automechanika mässan. Det var lite utställare och dålig uppslutning från de stora tillverkarna. Det var mest asiatiska tillverkare från Kina och Indien på plats.

Att däcken hamnade i en nybyggd hall längst bort på området gjorde säkert sitt till att det även var får besökare som hittade till däckhallen.

I övrigt var mässan en stor succé, rekordpublik i antal besökare men även antal länder.

däckmässa
Continental hade en stor monter där man visade upp alla sina produkter. Den låg dock inte i den vanliga däckhallen på mässan.
däckgrossist
Nordisk däckimport på plats, dock ingen svensk personal
bkt stora däck
BKT hade en av de två största montrarna
petlas däck
Petlas hade också en av de största montrarna
Linglong tyre
Linglong säljs i sverige av Dawa Däck
krm däck
Indiska traktordäck
Ingen svensk agentur men stor leverantör till Van Den Ban
däck
Pirellis veterandäck
Bridgestone hade in liten monter på plats
About Joakim Held 930 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!