Avslöja barnets kön med färgad däckrök

Bil som gör en färgad burnout med Highway Max Colored Smoke däck. Foto: ABS Wheels

Att avslöja könet på bebisen i magen med en fest blir allt vanligare. Denna sortens fest är inte samma som en babyshower utan är för dem som redan vet könet på bebisen men vill avslöja det tillsammans med sina nära och kära.

Att avslöja könet kan man göra på olika sätt, ett sätt är att göra en bourn-out med färgad däckrök, trenden ska enligt uppgift vara mycket populär i USA och Australien.

Ett samarbete har inletts med BurnOut gurun Mitch Grant. Ägaren och grundaren bakom succé företaget Highway Tires vars idé är att sälja däck som bildar färgad rök, vad däcken innehåller exakt är en företagshemlighet han inte vill avslöja.

ABS Wheels passade på att ställa två frågor till ägaren inför det nya samarbetet.

Vilket är ditt favoritdäck, Mitch? 

– Hot Pink har varit en gamechanger. Den extrema ljusstyrkan i färgen ger en fantastiskt känsla säger Mitch Grant, VD på Highway Max Colored Smoke

Tror du att de kommer att sälja i sverige? 

– Det är en nischprodukt med hög marginal vars popularitet ökar globalt så absolut avslutar Mitch.

Trenden har funnits i ett antal år utomlands, Fox News var en av de första nyhetstidningarna som fick berätta lijewski storyn, något som blev lite av en viral nyhet.

– Varför inte meddela grannar och vänner om könet på barnet med en rejäl rosa eller blå burnout säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD

Företages marknadschef tänker bli den första i sverige som testar trenden och kommer att filma eventet.

– Det ska bli riktigt roligt att filma min polares Gender Reveal om 4 månader, man får dock vara försiktig så att man inte stör eller skadar någon medtrafikant säger Jorge Castro, marknadschef ABS Wheels.

Produkterna kommer att finnas på  den svenska marknaden från den 13 april 2021.

About Däckavisen 1082 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!