Amring blir nordisk importör för Greentrac

Amring blir nordisk importör av Greentrac, ett däck utvecklat i Tyskland och är ett varumärke i Kinesiska Keter Tyres portfölj.

Enligt Greentracs hemsida är varumärket en milstolpe i Keters portfölj och skall ha unika mönster, extremt våtgrepp i klass A och höga hastighetsindex. På detta sätt menar Greentrac att däcket är ett Kinesiskt premiumvarumärke som utvecklats i Tyskland. Däcken tillverkas i en fabrik i Qingdao, Shandong Province, Kina.

– Vi är övertygade om att Greentrac blir ett lönsamt alternativ för våra återförsäljare. Däcket har en attraktiv EU-labeling, både när det gäller våtgrepp och ljud. Ett brett sortiment till ett konkurrenskraftigt inköpspris ger våra kunder möjlighet till en riktigt lönsam affär, säger Ulf Wahlström på Amring.

Profilbild
About Joakim Held 842 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!