ABS Wheels generalagent för Kinforest däck

Kinforest
Bild: ABS Wheels

Svenska fälgtillverkaren ABS Wheels som till vardags säljer fälgar har numera startat upp ett samarbete med Kinforest däck.
– Härligt att få representera Kinforest i Sverige. Kinforest däck är riktigt stora! dom finns i mer än 170 länder berättar Jorge Castro, ABS Wheels Marknadschef.

Kinforest group omsätter närmare en halv miljard SEK och har fler än 2500 anställda. Företaget tillverkar sommardäck och sportdäck i mellanklassen. Bland deras däck finns KF550 ett sommardäck som utvecklats med en ny teknik vilket påstås ge utmärkt fäste oavsett om det är fuktig eller torr körbana. Däcket skall även ha förbättrats gällande stoppsträcka och ljudnivå. Genom optimal design på mönstret minimeras även risken för vattenplaning enligt Jorge.  UHP KF550 är deras andra däck som är ett så kallat “Ultra High Performance” däck.

– Det här är ett bra komplement till vårt övriga utbud. Många som köper fälgar vill ha ett billigt och bra däck som håller länge. Det är här Kinforest kommer in i bilden menar Jorge Castro

About Däckavisen 1161 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!