​ABS Wheels i samarbete med svensk NHL spelare

Jesper Bratt utanför ABS Wheels huvudkontor i Arlandastad. Foto: ABS Wheels

ABS Wheels som säljer fälgar via e-handel har tidigare jobbat med kändisar som ambassadörer för sina fälgar. Nu är det dags för en sportkändis att få köra omkring med nya fälgar från ABS som menar på att försäljningen ökar direkt.

Svenska NHL spelaren Jesper Bratt och IQ fuel har inlett ett samarbete med svenska ABS. Jesper ska köra omkring med nya flow-forming fälgen ABSF19.

-Han kommer att vara ansiktet utåt för vår sportserie F19 som skapats med kaxigare ekrar och hårdare finish, fälgen tål både sommar och vinterbruk, vi är jätteglada över samarbetet och kan redan nu avslöja att vi sålt 7% mer av den modellen säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD

Jesper var på plats med sitt team under förra veckan för filminspelning och fotografering. Väl på plats var även tv profilen Anders Adali med sitt nya varumärke IQ Fuel. Syftet var att skapa ett samarbete mellan Ishockeyspelaren, ABS Wheels och sportdrycken IQ Fuel.

-Det är superbra och jag är otroligt glad över att ha det här samarbetet med ABS Wheels som fräschat upp bilen säger NHL spelaren Jesper Bratt

Tidigare i veckan var även komikern Shan Atci på plats vilket medförde en del skratt för kunder och personal, Shan kommer att presentera utbudet från Amerikanska Zito som ABS Wheels representerar i Sverige.

Om Jesper Bratt

Jesper Bratt, född 30 juli 1998 i Stockholm, är en svensk professionell ishockeyspelare.

Han gjorde sin NHL-debut för New Jersey Devils den 7 oktober 2017, i deras match mot Colorado Avalanche, och gjorde då både sitt första NHL-mål och assist. I sin andra match den 9 oktober 2017, gjorde han två mål och en assist när Buffalo Sabres stod för Devils motstånd.

Profilbild
About Joakim Held 482 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen